Stoiximan Super League

Μιχαήλ: «Η κατάσταση του γηπέδου δεν τιμάει την ομάδα μας»

Ο Αλέξης Μιχαήλ τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες ΠΑΣ-Πανιωνίου που αγωνίστηκαν στο δύσκολο τερέν των «Ζωσιμάδων» και ότι η κατάσταση του γηπέδου δεν τιμάει τον σύλλογο της Ηπείρου.

Τα πολλά σερί ματς και ο λίγος χρόνος μεσολαβεί δεν επιτρέπει στους παίκτες του ΠΑΣ να πανηγυρίσουν τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου, όπως τόνισε ο Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο αμυντικός των Ηπειρωτών στάθηκε αρκετά στον κακό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» και ότι αυτή η κατάσταση δεν τιμάει τον σύλλογο των Ιωαννίνων.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, γιατί αυτό το γήπεδο δεν είναι για ποδόσφαιρο. Ό,τι και να έχουν πει για το γήπεδο θα έχουν δίκιο κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν τιμάει την ομάδα μας. Στα αγωνιστικά, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε μόνο μία ήττα εκτός έδρας, είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία, έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα, αλλά κι εμείς είχαμε ανάγκη τους 3 βαθμούς. Δύσκολη ομάδα, δύσκολο τερέν, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Συνεχίζουμε. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε για πολύ.

Εμείς έχουμε μάθει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν μας νοιάζει που είμαστε τώρα, στο τέλος έχει σημασία να είμαστε εκεί που πιστεύουμε εμείς ότι πρέπει να βρισκόμαστε. Υπάρχει ένας Γολγοθάς παιχνιδιών. Υπάρχουν συνεχώς εκπλήξεις, που είναι καλές για το πρωτάθλημα μας. Χρειάζεται προσπάθεια, δουλειά και να συνεχίσουμε. Σ’ ένα τέτοιο γήπεδο η κούραση είναι διπλή και τριπλή. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα με κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Είχα καιρό να σκοράρω στο πρωτάθλημα είναι η αλήθεια. Δεν με νοιάζει βέβαια ποιος θα βάλει το γκολ. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου, που δεν ήταν καλά στην υγεία του. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι γερός. Ήταν ό,τι λιγότερο μπορούσα να κάνω γι’ αυτόν», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x