Αγγλία

Μουρίνιο: «Έχουμε ακόμα το ματς της Κυριακής…»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος (με την Κρίσταλ Πάλας), προτού σκεφτεί από τώρα τον τελικό του Europa League.

«Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα, που προσπάθησε να νικήσει γιατί θέλει να κλείσει καλά την χρονιά. Έχω για όλους θετικά συναισθήματα. Φυσικά, ο Σέρχιο (Ρομέρο) έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση , και μερικές πολύ καλές επεμβάσεις.

Η ομάδα δεν ήταν τέλεια αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες σε ατομικό επίπεδο έδειξαν πράγματα, καλή αγωνιστική νοοτροπία και μου έδειξαν πως θέλουν να είναι στον τελικό. Έδωσαν ό,τι είχαν, όμως έχουμε ακόμα το ματς της Κυριακής.

Η Κυριακή θα είναι μια μεγάλη μέρα για τα παιδία, αφού πολύ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Ελπίζω το κοινό να το απολαύσει και να μην είναι πολύ αυστηρό μαζί τους, όπως και το ότι ο ‘Μπιγκ Σαμ’ που είναι ένας πραγματικός φίλος, ότι θα το πάει… χαλαρά και θα αφήσει εκτός τον Μπεντέκε»», δήλωσε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση με το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x