Γενικά

Μουρίνιο: «Η συμπεριφορά του Ρονάλντο δεν βοήθησε την Πορτογαλία στον τελικό του Euro»

Διακριτικά κριτίκαρε τον Ρονάλντο ο Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν συμμερίστηκε την άποψη ότι ο σταρ της Ρεάλ έκανε προσωπικό σόου στον τελικό του Euro, αλλά τόνισε ότι δεν βοήθησε κάπως στην επιτυχία της ομάδας.

Κριτική «με το γάντι» στον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ερωτώμενος για τον τρόπο που έζησε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης (και παλιός του παίκτης) τα τελευταία λεπτά του τελικού του Euro, ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον κακολόγησε.

Μπορεί να μη συμμερίστηκε λοιπόν την άποψη αρκετών (ανάμεσα στους οποίους και ο θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Αντόνιο Σιμόες) ότι οι αντιδράσεις του είχαν περισσότερο ως σκοπό να αναδειχθεί ο ίδιος, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι δεν συνέβαλαν με κάποιον τρόπο στην επιτυχία της ομάδας.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βοήθησε με κάποιον τρόπο κάνοντας αυτά που έκανε στα τελευταία λεπτά του τελικού. Ήταν 11 παίκτες στο γήπεδο που έκαναν τη δουλειά τους και ο υπεύθυνος για να τους κατευθύνει ήταν ο προπονητής», είπε αρχικά.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «το είδα σαν μια συναισθηματική έκρηξη από κάποιον που έβλεπε ότι η ομάδα του απείχε μόλις κάποια λεπτά από το να πετύχει έναν στόχο που όλοι ήθελαν», κατέληξε: «Έχασε λίγο τον έλεγχο των συναισθημάτων του -όχι ότι αυτό είναι κάτι κακό. Αυτό που λέει όμως η εμπειρία μου είναι ότι σε τέτοιες στιγμές, όταν σημαντικές αποφάσεις ενδέχεται να χρειαστούν, οι παίκτες είναι χαμένοι στους δικούς τους μικρούς κόσμους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x