Αγγλία

Μουρίνιο: «Ο Ρούνεϊ δεν χρειάζεται να δίνει απαντήσεις»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έχει ανάγκη να δώσει απαντήσεις σε κανέναν μετά το γκολ του στο 4-0 της Μαν. Γιουνάιτεντ επί της Φέγενορντ.

Καμία ανάγκη να δώσει απαντήσεις δεν έχει ο Γουέιν Ρούνεϊ, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο αρχηγός της Μαν. Γιουνάιτεντ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο στόχαστρο των ΜΜΕ επειδή φωτογραφήθηκε μεθυσμένος μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σκωτίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θεωρεί πως ο Ρούνεϊ χρειαζόταν... εξιλέωση μετά το χθεσινό του γκολ στο 4-0 επί της Φέγενορντ.

«Άνθρωποι όπως ο Ρούνεϊ δεν χρειάζεται να δίνουν απαντήσεις πια, απλώς απολαμβάνουν λίγα ακόμα χρόνια από την καριέρα τους και παίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό προσπαθεί να κάνει κι εκείνος», είπε ο 53χρονος κόουτς για τον Άγγλο άσο.

Όσο για την εμφάνιση της ομάδας του, είπε: «Η εμφάνισή μας αυτή ήταν παρόμοια με τις άλλες που έχουμε κάνει στο γήπεδό μας. Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά αυτή τη φορά βάλαμε και γκολ. Το πιο σημαντικό πάντως, είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν βαθμό για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x