Ελλάδα

Μπέος: «Ο Μαρινάκης είναι επικεφαλής μιας συμμορίας που ελέγχει το ποδόσφαιρο»

«Βόμβες» από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για συμμορία που ελέγχει το ποδόσφαιρο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να την κατευθύνει.

Βολές προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου, μιλώντας στο «Metropolis», ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κινεί τα νήματα σε μια συμμορία που ελέγχει το ποδόσφαιρο και είναι αυτός που το έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.

«Στο παρελθόν είχα κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μπορεί τώρα να έχουν γίνει εχθρικές αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που χαίρονται με τη δυστυχία ή με το πρόβλημα κάποιου άλλου. Κατά την εκτίμησή μου, η πρόταση του εισαγγελέα – που όπως λένε όλοι είναι ένας φοβερός εισαγγελέας, γιατί κι εγώ τον γνωρίζω – όσον αφορά την προφυλάκιση είναι ακραία. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω αλλά η δικαιοσύνη. Όπως θα κρίνει και την πρόταση με το κατηγορητήριο. Αυτό είναι διαφορετικό κομμάτι, θα το κρίνουν οι δικαστές.

Αυτό που θα πω εγώ και δεν το συζητάμε, είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει οδηγήσει το ποδόσφαιρο σε αυτήν την κατάσταση. Είναι επικεφαλής μιας συμμορίας που ελέγχει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα σε αυτόν αλλά η αλήθεια να λέγεται. Είναι ο νούμερο 1 άνθρωπος που ελέγχει το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η τοποθέτησή μου και δε θέλω να το συνεχίσω»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x