Stoiximan Super League

Μπολάκης: «Μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δεν τα έχουμε δείξει μέχρι τώρα»

Την στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Πανιώνιο ζήτησε ο Μανώλης Μπολάκης, τονίζοντας πως ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα που θα βοηθηθεί και από τα νέα αποκτήματα για να πετύχει τους στόχους του.

Ο Μανώλης Μπολάκης μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Με τον 24χρονο αμυντικό των «ομιλίτων» να εκφράζει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, να στέκεται στην ενίσχυση του ΟΦΗ αλλά και να ζητάει την βοήθεια του κόσμου στο ματς με τους «κυανέρυθρους»…

«Ξέρουμε ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στο γήπεδο μας. Στην έδρα μας είμαστε ακόμα καλύτεροι και πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανέβει η ψυχολογία μας και να μπει καλά η χρονιά», είπε αρχικά ο Μπολάκης.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, που δεν τα έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα θα βοηθήσουν όσο μπορούν να πετύχουμε τους στόχους μας. Εγώ είμαι έτοιμος, προσπαθώ καθημερινά όσο περισσότερο μπορώ για να γίνω καλύτερος. Σιγά σιγά, μέσα από την προσπάθεια και αν έχουμε την υγεία μας, όλα θα πάνε καλά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x