Euro 2024

Ανατριχίλα: Χιλιάδες Ουρουγουανοί αποθέωσαν τους παίκτες και τον Μουσλέρα (video)

Δωρεάν μάθημα ανιδιοτελούς αγάπης πρόσφεραν χιλιάδες Ουρουγουανοί προς την εθνική τους ομάδα, που προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μοντεβιδέο.

Αυτό που έγινε στο Μοντεβιδέο στην άφιξη της αποστολής της εθνικής Ουρουγουάης μετά τον αποκλεισμό της από τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ξεπερνά τα στενά όρια του αθλητισμού και προσφέρει μαθήματα ζωής.

Οι «σελέστε» που αποκλείστηκαν στα προημιτελικά έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας (9/7) στην πατρίδα τους, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσουν και τυπικά το «ταξίδι» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Εκεί, όμως, συνάντησαν κάτι που ενδεχομένως να μην το περίμεναν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Χιλιάδες κόσμου περίμεναν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ώστε να τους αποθεώσουν για την κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή παρουσία τους στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ωστόσο, στο σημείο που... ράγισαν καρδιές ήταν όταν στο επίκεντρο ήρθε ο Φερνάντο Μουσλέρα, που έκανε ένα τραγικό λάθος στην ήττα από τη Γαλλία με 2-0, αλλά στη συνέχεια μαθεύτηκε ότι 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση είχε χάσει σε αυτοκινητιστικό τον θείο του και τη γιαγιά του.

Όλο το πλήθος φώναζε ρυθμικά το όνομά του και εκείνος φανερά συγκινημένος τους ευχαρίστησε.

Ανεβάστε την ένταση των ηχείων σας και δείτε τι συνέβη:




Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x