Μουντιάλ 2022

Ο προπονητής της εξέδρας: Κυνήγησε την τύχη της, αλλά έτσι θα τα βρει… μπαστούνια στη Σουηδία

Η Ελλάδα πέρασε από τη Γεωργία (0-2) και ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα στοιχεία-κλειδιά.

Σπουδαίο διπλό, παρότι δεν έπεισε με την απόδοσή της, πήρε η Ελλάδα στην έδρα της Γεωργίας (0-2) και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον «τελικό» με αντίπαλο τη Σουηδία την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει τα στοιχεία-κλειδιά από το τρίποντο της Εθνικής στο Μπατούμι.

Κυνήγησε την τύχη της: Η Ελλάδα δεν έπεισε, ούτε έκανε καλό ματς. Ένα καλό εικοσιπεντάλεπτο είχε από το 10’ ως το 35’ η Εθνική μας ομάδα και μετά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Παρόλα αυτά, η «γαλανόλευκη» κυνήγησε μέχρι το φινάλε την τύχη της και κατάφερε να δικαιωθεί, τόσο με το κερδισμένο πέναλτι όσο και με το γκολ του Πέλκα που σφράγισε το τρίποντο.

Ο Μπακασέτας συνεχίζει να ηγείται: Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο αρχηγός της Ελλάδας δείχνει πως είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της! Σκοράρει και ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη απέναντι στην Σουηδία την περασμένη αγωνιστική, κάνει το ίδιο ξανά σήμερα με το πέναλτι. Να του πιστωθεί ότι έχει τα… άντερα και βγαίνει μπροστά, σκοράροντας από την άσπρη βούλα τόσο απέναντι στην Ισπανία όσο και κόντρα στη Γεωργία.

Πλήγμα με Τζαβέλλα, αλλά…: Δεν γίνεται ένας ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του Γιώργου Τζαβέλλα να πηγαίνει να τσαμπουκαλεύεται για μία κάρτα! Ναι, ήταν αποβολή το μαρκάρισμα του Κανκάβα στον Μπακασέτα, αλλά είναι τραγικό το γεγονός πως ο Έλληνας στόπερ πήγε και την… έπεσε στους αντιπάλους του, παίρνοντας την κάρτα που του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί στο ερχόμενο ματς με την Σουηδία που είναι ίσως και το σημαντικότερο του ομίλου! Έχει, πάντως, τον Πούγγουρα για να τον αντικαταστήσει ή ακόμη και έναν εκ των Σταφυλίδη, Γιαννούλη που έχει χρησιμοποιήσει εκ νέου ως στόπερ.

Με τέτοιο πρόσωπο, θα τα βρει μπαστούνια στη Σουηδία: Σπουδαία η νίκη στη Γεωργία, αλλά η Ελλάδα δεν έθελξε. Ούτε καν έπαιξε νορμάλ ποδόσφαιρο, με τον Φαν’τ Σχιπ να παρατάσσει μια ορθολογική ενδεκάδα αλλά να μην βοηθάει ιδιαίτερα από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος. Εφόσον γίνουν τα ίδια πράγματα, δηλαδή η Εθνική δεν παίξει στα… κόκκινα με τη Σουηδία και ο Ολλανδός τεχνικός δεν διαχειριστεί καλά το ματς, τότε θα υπάρξει πρόβλημα στη Σκανδιναβία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x