Euro 2024

Γιόχανσον: «Ας λέει ό,τι θέλει ο Μπονούτσι»

Στη μεγάλη νίκη της Σουηδίας στο πρώτο ματς με την Ιταλίας αναφέρθηκε ο μέσος της ΑΕΚ και σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης, Γιάκομπ Γιόχανσον, απαντώντας παράλληλα στον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ενθουσιασμένος (και πώς να μην είναι), παρουσιάστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον στις δηλώσεις που έκανε για τη μεγάλη νίκη της Σουηδίας επί της Ιταλίας με 1-0 για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την απόδοση μας. Σίγουρα μας περιμένει άλλο ματς στην Ιταλία, θα υπάρχουν άλλοι όροι, με ότι σημαίνει αυτό. Νομίζω πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία σαν να είμαστε στο 0-0, χωρίς να υπάρχει στο μυαλό μας το 1-0 του πρώτου αγώνα. Δεν πρέπει να λυγίσουμε ψυχικά, έχουμε κάτι να υπερασπιστούμε», σχολίασε αρχικά ο χαφ της Ένωσης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες των Ιταλών και του Λεονάρντο Μπονούτσι και σχολίασε: «Ο Μπονούτσι μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Για εμένα, ήταν ένα καλό παιχνίδι, με όρους σεβασμού για τον αντίπαλο και εμείς προσπαθούμε απλώς να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επιχείρησα να σουτάρω προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα χτύπησε στον Ντε Ρόσι και αυτό τη βοήθησε να καταλήξει στα δίχτυα. Ήταν ένας έντονος πανηγυρισμός, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική και πραγματικά ζήσαμε μια μεγάλη βραδιά για την Σουηδία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x