Euro 2024

Μαρτίνεθ: «Είναι ιστορική στιγμή η τρίτη θέση στο Μουντιάλ»

Ως μια ιστορική στιγμή για το βέλγικο ποδόσφαιρο χαρακτήρισε την τρίτη θέση στο φετινό Μουντιάλ ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μετά το 2-0 επί της Αγγλίας στον «μικρό» τελικό.

Ο Ισπανός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως επικρατεί συναίσθημα ικανοποίησης, στάθηκε στη δυσκολία του να συγκεντρωθείς μετά από έναν χαμένο ημιτελικό και τόνισε πως ήταν ένα απαιτητικό τουρνουά.

Αναλυτικά: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας, γιατί τα συναισθήματα τα παίρνεις μετά μαζί σου στην πατρίδα σου. Κι εμείς φεύγουμε με το συναίσθημα της νίκης. Το χάλκινο μετάλλιο είναι ιστορικό και θα αφήσει το "στίγμα" του στο βελγικό ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ δύσκολο, μετά από μία οριακή ήττα στον ημιτελικό, να συγκεντρωθείς στο επόμενο ματς, αλλά το κάναμε πολύ καλά, αφήσαμε τις οικογένειες να έρθουν στο προπονητικό κέντρο. Η ομάδα πραγματικά κατόρθωσε να βλέπει κάθε παιχνίδι ως μία ευκαιρία και για αυτό καταφέραμε να κρατήσουμε απαραβίαστη την εστία μας απέναντι στην Αγγλία και να πάρουμε την τρίτη θέση.

Ήταν ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά, δεν υπήρξε ούτε ένα εύκολο παιχνίδι. Είχαμε δέκα διαφορετικούς σκόρερ, καταφέραμε να γυρίσουμε διαφορά δύο γκολ και να νικήσουμε τη Βραζιλία. Οι παίκτες το άξιζαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x