Euro 2024

Πατέρας Οζίλ: «Στη θέση του θα σταματούσα από την εθνική»

Ο πατέρας του Μεσούτ Οζίλ πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν με τον άσο της Άρσεναλ και την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γερμανίας.

Να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας καλεί τον Μεσούτ Οζίλ ο πατέρας του. Χωρίς, ωστόσο, οι λόγοι που τον οδήγησαν να αναφέρει τη συγκεκριμένη άποψη να είναι αγωνιστικοί.

Η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας αναμένει την απολογία του παίκτη της Άρσεναλ λόγω της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ-Ταγίπ Ερνογάν. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του διεθνή άσου είναι από την Τουρκία.

«Αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα: Ευχαριστώ, αλλά αρκετά. Έχει λυγίσει, είναι απογοητευμένος και νιώθει προσβεβλημένος. Οι οπαδοί τον γιούχαραν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αυστρία και δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο.

Δεν πρέπει πάντα να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Παίζει στην εθνική για εννέα χρόνια και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Πάντα λένε πως αν νικάμε, νικάμε όλοι μαζί και αν χάνουμε, χάνουμε λόγω του Εζίλ.

Ο Μεσούτ αποτελεί παράδειγμα εδώ και χρόνια. Η κατάσταση είναι παράλογη - αγαπά τη Γερμανία και έχει δείξει την αφοσίωσή του στην χώρα. Ότι παρουσιάζεται ως αποδιοπομπαίος τράγος είναι τόσο άδικο
», τόνισε ο πατέρας του Οζίλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x