Euro 2024

Το γκολ της ημέρας: Η «ζωγραφιά» του Κοουτίνιο (video)

Ντεμπούτο με γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε ο Φελίπε Κοουτίνιο, ο οποίος «εκτέλεσε» τον Ζόμερ, δίνοντας προσωρινά το προβάδισμα στην Βραζιλία.

Μπορεί το τέρμα του να μην στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στην Βραζιλία τους τρεις βαθμούς της νίκης της επί της Ελβετίας, ωστόσο ο Φελίπε Κοουτίνιο μπορεί να υπερηφανεύεται πως κερδίζει αδιαμφισβήτητα το βραβείο με το ομορφότερο γκολ της ημέρας.

Ο Βραζιλιάνος στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της σελεσάο κόντρα στους μαχητικότατους Ελβετούς άφησε ολόκληρο τον πλανήτη με ανοικτό το στόμα, να «χαζεύει» το σπάνιας ομορφιάς καμόματά του.

Αφού υποδέχθηκε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, εξαπέλυσε ένα άπιαστο πλασέ που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Ζόμερ και έδωσε στους «κίτρινους» προσωρινά το προβάδισμα με 1-0.

Αν μάλιστα o Ζούμπερ δεν έφερνε στα ίσια το παιχνίδι με την κεφαλιά του στο 49’, το αποψινό βράδυ θα έμενε αξέχαστο στον μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x