Europa League

Μυστακίδης: «Μπορεί να χτυπήσει τη Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ» (video)

Την πρώτη θέση του ομίλου του Europa League βλέπει τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης, τονίζοντας πως το μεγάλο όπλο είναι η Τούμπα. «Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε κανέναν», ανέφερε.

Στην προηγούμενη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα, το 2014, ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν στην εξέδρα, ως οπαδός. Αυτή τη φορά, θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός σχολίασε την κλήρωση του δικέφαλου για τους ομίλους του Europa League, τονίζοντας την πίστη του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά και την σημαντική βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος.

Αναλυτικά:
«Ήμουν στην κερκίδα στο προηγούμενο ματς με την Φιορεντίνα. Θα περίμενα να δω μια γεμάτη κερκίδα τότε. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σταθερά βήματα μπροστά, δείχνει εντελώς πρόσωπο. Φέτος μπορεί να διεκδικήσει και την πρώτη θέση του ομίλου. Μπορεί να “χτυπήσει” τη Φιορεντίνα. Η ιταλική σχολή είναι μια από τις καλύτερες και η Φιορεντίνα είναι ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν δύο ακόμα ομάδες, που μπορεί να είναι άγνωστες, αλλά σίγουρα για να είναι στην Ευρώπη, αξίζει να βρίσκονται εκεί.

Δεν υποτιμάμε κανέναν. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το σημαντικότερο στοιχείο του ομίλου είναι τα παιχνίδια που θα δώσουμε στην Τούμπα. Όπως φάνηκε και κόντρα στον Άγιαξ, όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε κανέναν. Πρέπει να κερδίσουμε στην Τούμπα, από κει ξεκινούν όλα
».

Για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ σχολίασε: «Όλες αυτές οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, εμείς όχι ακόμα. Ίσως υπερτερούν σε ρυθμό. Σε κάθε ματς που θα παίζουμε όμως, δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά, φτάνει να το κερδίσουμε στο γήπεδο».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου: «Το πιστεύω πάρα πολύ. Ο ΠΑΟΚ θα περάσει πρώτος στον όμιλο. Πρέπει να το δείξουμε ότι έχουμε κάνει μπροστά βήματα, να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x