Αγγλία

Μχιταριάν: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν»

Σε δηλώσεις του ο Χένρικ Μχιταριάν κατηγόρησε τον εαυτό του που δεν απέδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ο ίδιος ήθελε.

Μετά την ηχηρή ανταλλαγή που συνέβη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου Σάντσες και Μχιταριάν έκλεισαν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αντίστοιχα, ο Αρμένιος διεθνής δήλωσε πως δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν για το ότι δεν απέδωσε στους «κόκκινους διαβόλους».

«Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Ξεκινάω ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου, στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Άρσεναλ», είπε ο Μχιταριάν.

«Σίγουρα, θα ήθελα να πετύχω περισσότερα όταν βρισκόμουν στο Μάντσεστερ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Απλά απολαμβάνω ό,τι κάνω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό και στο τέλος θα δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω», συνέχισε, ενώ δεν θα μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που επανασυνδέθηκε με τον παλιό του φίλο και συμπαίκτη, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

«Δεν το περίμενα ποτέ πως θα βρισκόμασταν πάλι ως συμπαίκτες σε διαφορετικό σύλλογο πέρα από την Ντόρτμουντ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Τον γνωρίζω πολύ καλά, είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου και συμπαίκτες. Θέλω πολύ να αγωνίζομαι μαζί του. Μπορώ να καταλάβω κάθε βήμα που κάνει στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πετύχουμε πολλά περισσότερα».

Να θυμίσουμε ότι οι δύο παίκτες συνυπήρχαν στην ομάδα της Βεστφαλίας από το 2013 και η συνεργασία τους κράτησε μέχρι το 2016, όταν και ο Μχιταριάν αποχώρησε για τη Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x