Europa League

«Να κερδίσουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Την σημασία του να καταφέρει η Αούστρια να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ τόνισε ο ποδοσφαιριστής της αυστριακής ομάδας, Ιμπραΐμ Αλχασάν.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο (Τετάρτη 27/9) η Αούστρια Βιέννης με στόχο να διεκδικήσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και να καταφέρει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του και ο ποδοσφαιριστής της αυστριακής ομάδας, Ιμπραΐμ Αλχασάν ο οποίος δήλωσε πως «έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με την Μίλαν και πλέον είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την ΑΕΚ. Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε κάτι και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για την συνέχεια της φάσης των ομίλων. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για τους φιλάθλους μας και να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «το Europa League είναι μια καλή ευκαιρία για να γίνουμε γνωστοί στον υπόλοιπο κόσμο».

Στο παιχνίδι της Αούστρια με την Ένωση αναφέρθηκε και ο Φελίπε Πιρές ο οποίος τόνισε πως «θέλουμε να κερδίσουμε πόντους από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να μείνουμε στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x