Ισπανία

«Να κλείσει εδώ την καριέρα του ο Μέσι»

Την προσπάθειά της να πείσει το Μέσι να κλείσει εκεί την καριέρα του, εξέφρασε η Νιούελς Ολντ Μπόις, η ομάδα δηλαδή που ο Λίο έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 13 ετών, με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις. Ένα πρόβλημα στον οργανισμό του που δυσκόλευε την ομαλή του ανάπτυξη φάνηκε ικανό να του «κόψει» την καριέρα.

Τότε εμφανίστηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία διέκρινε το ταλέντο του Λιονέλ Μέσι, τον πήρε στη «Λα Μασία» και πλήρωσε για τη θεραπεία του. Η συνέχεια γνωστή. Ο Αργεντινός έγινε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η πρώην ομάδα του όμως, ονειρεύεται να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του ο «μικρός μάγος» και θα κάνει τα πάντα για να τον πείσει.

«Είμαι πεπεισμένος, όπως και αρκετοί συνεργάτες μου, ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία σαν σύλλογος, με το να πείσουμε τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου να φορέσει τη φανέλα της Νιούελς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Κριστιάν Ντ’ Αμίκο, ο οποίος εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος ότι θα πετύχει το στόχο του: «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα απολαύσουμε τον Μέσι να φοράει τη φανέλα μας».

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x