Stoiximan Super League

Ναι μεν… αλλά για Βιεϊρίνια-Μάτος στον ΠΑΟΚ

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ εν όψει Βίντι.

Φουλάρει για Βίντι ο ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας η προτελευταία προπόνηση του «δικεφάλου του Βορρά» πριν το ματς (25/10, 22:00) με τους Ούγγρους για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Όπως είναι λογικό, το βλέμμα ήταν στραμμένο στις περιπτώσεις των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λέο Μάτος, που λαβώθηκαν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Η μαγνητική που έκανε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ (λόγω των ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους) βγήκε καθαρή αλλά αποφασίστηκε από το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ γυμνάστηκε και σήμερα μόνος του, αλλά από την Τρίτη αναμένεται να ενσωματωθεί με το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Πάντως, αν επιλεχθεί για το ματς με τη Βίντι, θα έχει μόλις μια προπόνηση στα πόδιά του πριν το ματς με τους Ούγγρους.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό από τον οποίο ταλαιπωρείται.

Άκρως ποδοσφαιρικό ήταν το πρόγραμμα του Ραζβάν Λουτσέσκου την Τρίτη. Οι παίκτες μετά το ζέσταμα έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 2 και στη συνέχεια διεξήχθη ελεύθερο δίτερμα. Η προπόνηση της Τετάρτης (24/10) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x