Stoiximan Super League

Νέα φιλική νίκη με τριάρα για την Ξάνθη

Η ακριτική ομάδα νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Με άλλη μια νίκη, την τέταρτη σε ισάριθμα φιλικά, ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ξάνθης στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Η ακριτική ομάδα επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας, πετυχαίνοντας τα τρία τέρματα σε διάστημα εννιά λεπτών. Δύο γκολ πέτυχε ο Ζορντάν Φοσέ (71’ και 74’) και μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή και ένα ο Έντζο Ρενέλα (79’), που επίσης άνοιξε λογαριασμό.

Ο Κίκο Ραμίρεθ χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σταθάκης (46’ Στεπάνοβιτς), Ντίρεσταμ (46’ Μπαξεβανίδης), Μαλεζάς (80’ Τενεκέ), Λισγάρας (60’ Καρασαλίδης), Σόσα (76’ Λεωντσάκος), Θυμιάνης (46’ Κοβάσεβιτς), Καμαρά (46’ Ντε Λούκας), Φασίδης (60’ Φοσέ), Ντε Αμορίμ (46’ Στάρτζεον), Μπαριέντος (46’ Τζουρίτσκοβιτς), Γκαργκαλατζίδης (46’ Ρενέλα).

Η αποστολή της Ξάνθης επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 8 Αυγούστου (19:00, Xanthi FC Arena) με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x