Κύπρος

«Πέρασε» από Νέα Σαλαμίνα κι έφυγε από την τελευταία θέση η Δόξα Κατωκοπιάς

Μια ανώτερη Δόξα Κατωκοπιάς νίκησε 1-0 στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος κι ελπίζει βάσιμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Υπάρχει ακόμα ζωή στη Δόξα Κστωκοπιάς, η οποία νίκησε 1-0 στην έδρα της αδιάφορης Νέας Σαλαμίνας για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος κι έφυγε από την τελευταία θέση, αφήνοντας εκεί στο -1 τις νεοφώτιστες ομάδες, Οθέλλο Αθιαίνου κι ΑΕ Ζακακίου, και τους γηπεδούχους στο -4 από την κορυφή της ειδικής βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Λεμεσού.

Στο 85’, μετά από έναν χαμό που έγινε στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας, ο τερματοφύλακας, Μελίσσας, έστειλε την μπάλα στα δικά του δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.


Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Μιγκελίτο, Ντουρμισάι, (57' Γιάνγκα ) Φερνάντες, ( 80' Κονέ) Καρλίτος, (68' Κουζμάνοβιτς) Γκουανίνι, Οφόρι, Κατσιάρης (46' Μπεχαράνο)

Δόξα: Αντωνίου, Τάντι, (80' Προβυδάκης) Τρούγιτς, Ναμπί, ( 73' Σαντίκ) Βελκόφσκι, (80' Χάνι) Αλσέους,(89' Φοφανά) Αντωνιάδης, Β. Κυριάκου, Χ. Κυριάκου, Πούριτς, Ασάντε ( 89' Μέσκα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x