Αγγλία

Νέβιλ: «Ανώτερος ο Ντιέγκο Κόστα από τον Μοράτα»

Την άποψη του για τον Ντιέγκο Κόστα και τον Αλβάρο Μοράτα εξέφρασε ο Φιλ Νέβιλ, υποστηρίζοντας ότι ο επιθετικός της Ατλέτικο είναι καλύτερος, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους της σκέψης του.

Καλύτερος είναι ο Ντιέγκο Κόστα από τον Αλβάρο Μοράτα σύμφωνα με τον Φιλ Νέβιλ, όπως μετέδωσε το «Sky Sports», αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους το πιστεύει αυτό.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή του «The Debate» αν είχε την επιλογή να διαλέξει ανάμεσα στους δύο επιθετικούς, ανέφερε ότι θα διάλεγε τον Ντιέγκο Κόστα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα προτιμούσα τον Ντιέγκο Κόστα παρά τον Μοράτα στην ομάδα μου, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας.

Πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο στον αγγλικό τρόπο παιχνιδιού ο Ντιέγκο, αν και ο Μοράτα έχει μεγάλες δυνατότητες, ενώ αν είμουν αντίπαλος προπονητής θα προτιμούσα να αντιμετωπίσω το Μοράτα παρά τον Ντιέγκο. Ο Μοράτα είναι καλύτερος κοντά στην περιοχή αντίθετα ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να παίξει και εκτός περιοχής αντιμετωπίζοντας τους αμυντικούς πιο σκληρά.

Αλλά όταν έρθει η στιγμή να παίξουν εντός περιοχής ο πρώην επιθετικός της μπορεί να τελειώσει καλύτερα την φάση από τον Ντιέγκο Κόστα» για να συνεχίσει λέγοντας: «Αν με ρωτάτε ως κεντρικό αμυντικό δεν θα ήθελα να παίξω εναντίον του Ντιέγκο Κόστα».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x