Stoiximan Super League

Νίκη και δεύτερη θέση για τον ΠΑΣ!

Τη νίκη με την οποία θα σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θέλει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο εξ’ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με καθυστέρηση ενός μήνα θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η οποία είχε αναβληθεί λόγω του ισχυρού σεισμού που είχε ταρακουνήσει τα Γιάννενα.

Το σημερινό (17:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία με νίκη προσπερνάει τον Παναθηναϊκό και είναι μόνη δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο Κρητικός προπονητής, τώρα, έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ακόστα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Ναδάλες και Μπουκουβάλας.

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί θέλουν να συνεχίσουν την καλή παράδοση που έχουν στους «Ζωσιμάδες», καθώς στα τελευταία δύο ματς έχουν φύγει με το «διπλό».

Οι πιθανές συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Καρανίκας, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης, Γιάκος Ζάιρο, Κόντε.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x