Ελλάδα

Νικολακόπουλος: «Δεν την έχανε με τίποτα αυτήν την κούπα ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Youth League και τους παίκτες που θα πάνε στην πρώτη ομάδα.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Συλαϊδόπουλο και στους παίκτες του Ολυμπιακού για την απίστευτη φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη εδώ και χρόνια στις ακαδημίες, ο Κώστας Νικολακόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην κατακτήσουν το Youth League. Αφού είναι καλύτερη ομάδα από τη Μίλαν. Το ήξεραν οι Πειραιώτες ότι σε σχέση με τις Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου, Λανς, Ναντ, ακόμα και τη Λέτσε, δεν ήταν τόσο δυνατή ομάδα.

Τόνισε ότι μέχρι που έγινε το 3-0, οι ευκαιρίες ήταν 7-0 υπέρ του Ολυμπιακού και μόνο μετά το 3-0 αντέδρασαν οι Ιταλοί, υπό τον φόβο του διασυρμού.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών είπε ότι παιδιά όπως οι Κουτσίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος και Μουζακίτης θα προωθηθούν προσεχώς στην πρώτη ομάδα, πολύ απλά γιατί το αξίζουν, αλλά και γιατί ο οργανισμός Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τους υποδεχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x