Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ημέρα εξελίξεων στον Ολυμπιακό»

Όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Εξελίξεις σε πολλά μέτωπα αναμένεται σήμερα στον Ολυμπιακό, όπως προανήγγειλε στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντουάρτε Ντομίνγκες, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ζόρζε Μέντες (τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο) και ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι λένε πως είναι μία μεταγραφή που θα γίνει, με 2 εκατ. ευρώ, αλλά από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένα μεταγραφή.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ασχολούνται με την απόκτηση του «εξαριού» από τη Βραζιλία και το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει. Έχει γίνει επίσημη προσφορά και οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν την απάντηση των Βραζιλιάνων.

Εντός της ημέρας, μάλιστα, περιμένουμε την ανακοίνωση του Πέδρο Μαρτίνς για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία στο Ζέεφελντ. Μέσα θα είναι και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος χθες υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι «ερυθρόλευκοι» συζητούν με μία ομάδα της Κίνας, την ομάδα του Μπέντο, για την παραχώρηση του Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x