Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορεί και άλλες τέσσερις μεταγραφές ο Ολυμπιακός»

Η επικείμενη παραχώρηση του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν αλλάζει τα μεταγραφικά δεδομένα στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να κάνει λόγο στον ΣΠΟΡ FM για τέσσερις ακόμη προσθήκες.

Ακόμα και για τέσσερις μεταγραφές μπορεί να κινηθεί τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός!

Όπως μετέδωσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν (πέρα από τον Ούρος Τζούρτζεβιτς) για την απόκτηση ενός ακόμη πολύ «δυνατού» επιθετικού, ενός τερματοφύλακα και για δύο κεντρικούς αμυντικούς, από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Παναγιώτης Ρέτσος για την Λεβερκούζεν.

Συγκεκριμένα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι θα είναι ένας «βαρβάτος» σέντερ φορ (ίσως) από την Αγγλία. Όσον αφορά το θέμα του Μιραλάς, η βρετανική εφημερίδα «Guardian» υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες θέλουν τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Βέλγο φορ της Έβερτον.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προχωρήσουν για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με τον Μπιόρν Ένγκελς να έρχεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Για τον 23χρονο άσο βελγικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι τον ήθελαν ομάδες από την Premier League ή την Championship.

Εκτός από τον νεαρό Βέλγο αμυντικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τις συζητήσεις και για δεύτερο στόπερ, με τον Αυστριακό διεθνή άσο της Λεβερκούζεν, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, να δείχνει το πρώτο φαβορί. Σε Γερμανία και Αυστρία κάνουν λόγο για δανεισμό του παίκτη και δεν αποκλείεται οι συζητήσεις για τον Αυστριακό αμυντικό να γίνονται στο πλαίσιο της επικείμενης μεταγραφής του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί πρόταση πάνω από 20 εκατ. ευρώ, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 22 εκατ. ευρώ μαζί με 20% ποσοστό μεταπώλησης, και η πλευρά του νεαρού αμυντικού ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις.

Τα άλλα ονόματα που ακούγονται για το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας είναι εκείνη του Κροάτη Βίντα της Ντιναμό Κιέβου, αλλά τον πρώτο λόγο έχει η Μπεσίτκας, του Ζαμπράνο της Ρούμπιν Καζάν (που φαίνεται πως προχωράει στον ΠΑΟΚ).

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου μιλούν για να τελειώσουν την μεταγραφή του

Μιλάει για να τελειώσει του Σίλβιο Πρότο, του τερματοφύλακα της Οστάνδης, την οποία μέχρι προχθές τη διέψευδε η ΠΑΕ και η βελγική ομάδα φέρεται να αξιώνει χρήματα για να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ η σύζυγός του δεν δείχνει θετική στην μετακόμισή της στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και να έρθει ο Προτό, βασικός παραμένει ο Στέφανος Καπίνο.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή του Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x