Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτό έπρεπε να κάνει ο Θεοδωρόπουλος στον Παναθηναϊκό»

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος προσπάθησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αλλά γρήγορα εγκατέλειψε το εγχείρημα και ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε τι έπρεπε να γίνει πριν το νέο αδιέξοδο.

Απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η πρωτοβουλία του να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στην χθεσινή δήλωση του απέσυρε το ενδιαφέρον του, αφού όπως τόνισε δεν μπορεί να προσφέρει «μαγική λύση».

Σχολιάζοντας όσα έγιναν, ο Τάσος Νικολογιάννης, τόνισε ότι ο επιχειρηματίας «ξενέρωσε» από τη στάση όσων ήταν συνάντηση και κυρίως από το γεγονός ότι διέρρευσαν αμέσως όσα συζητήθηκαν, ενώ τους είχε ζητήσει το αντίθετο.

Ο ρεπόρτερ θεμάτων Παναθηναϊκού πάντως, τόνισε ότι θα έπρεπε ο Θεοδωρόπουλος να κινηθεί διαφορετικά από τη στιγμή που αποφάσισε να βοηθήσει τους «πράσινους».

Εκείνο που θα έπρεπε να είχε κάνει σύμφωνα με τον Τάσο Νικολογιάννη, θα ήταν να συναντηθεί με τη νέα γενιά παλαιμάχων που θα μπορούσε να εμπνεύση τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να είχε κινηθεί πιο μυστικά για να μην ξεφύγει το πράγμα όπως ξέφυγε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x