Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σήμερα ή αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Δώνη στο ντέρμπι»

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Χρήστου Δώνη, που είναι και το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Χρήστος Δώνης αποτελεί αυτή τη στιγμή το μοναδικό «αγκάθι» για τον πατέρα του, Γιώργο, με αφορμή το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο Φάληρο. Ένα πρόβλημα το οποίο, όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναμένεται να λυθεί… άμεσα!

«Υπάρχει πρόβλημα με τον Δώνη. Αν δεν προπονηθεί μέχρι αύριο τότε είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι. Άλλωστε και ο προπονητής έχει δείξει, με πιο πρόσφατη την περίπτωση του Κολοβέτσιου, ότι δεν βάζει κάποιον αν δεν είναι στο 100%», ανέφερε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στη χθεσινή... βιντεοθεραπεία που έκανε στους παίκτες του ο Δώνης. Εκεί όπου τους έδειξε τις χαμένες ευκαιρίες με την ΑΕΚ, τους επισήμανε και κάποια λάθη αμυντικά, ενώ τους είπε ότι την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγαλύτερη πίεση λόγω του ότι είναι εκτός έδρας το ματς και πως θα χρειαστεί να έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση...

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x