Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Παίρνει 1,7 για Βλαχοδήμο και περιμένει λεφτά από Μπεργκ και Ζέκα»

Περίπου 1,7 εκ. ευρώ θα εισπράξει άμεσα ο Παναθηναϊκός, αν τελειώσει του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, ενώ περιμένει επίσης χρήματα και από τις πωλήσεις των Μπεργκ και Ζέκα.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει προτεραιότητα στο να κλείσουν οι τρύπες και αυτό όπως όλα δείχνουν θα γίνει με πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με το ποσό που φαίνεται να κλείνει η συμφωνία να είναι κοντά στο 1,7 εκ. ευρώ.

Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει άμεσα το συγκεκριμένο ποσό που σίγουρα θα αποτελέσει ανάσα για την ομάδα στην προσπάθεια να βγει η χρονιά.

Από εκεί και πέρα, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, το «τριφύλλι» έχει ακόμα λαμβάνειν περίπου 1,7 εκ. ευρώ από τις πωλήσεις των Ζέκα και Μπεργκ, χρήματα που θα μπουν στα ταμεία ως το φινάλε της χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Ρόμπιν Λουντ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει κάτι για την μεταγραφή του παίκτη στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x