Ντάλιτς: «Τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά»

Χαμηλά την μπάλα κρατάει ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

Παρά την μεγάλη νίκη της Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα με 4-1, ο τεχνικός της Χρβάτσκα παραμένει προσγειωμένος και αναφέρει πως τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά.

Παράλληλα, ο Ντάλιτς ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να κοιμηθούν το βράδυ από την υπερένταση που είχαν.

«Δεν κοιμηθήκαμε καλά εξαιτίας της υπερέντασης από αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να προπονηθούμε λίγο να ξεκουραστούμε και να πετάξουμε για Ελλάδα.

Βαδίζουμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα και δεν θα πάμε να υπερασπιστούμε το 4-1, αλλά θα παίξουμε σαν να έχει έρθει 0-0 το πρώτο παιχνίδι.

Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και θα υπάρχει πίεση. Όλα είναι όμορφα μέχρι στιγμής, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά. Θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Μετά θα πανηγυρίσουμε»
, τόνισε αρχικά.

«Μπορεί να κάνουμε λάθη και να τους βάλουμε ξανά μέσα. Οπότε, θα επιτεθούμε, αν και θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στο ματς ήταν καλή, όλα πήγαν καλά. Ήταν πανέμορφο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να κάνουμε τη δουλειά μας και στον Πειραιά. Δεν υπάρχει χαλάρωση και η εμφάνιση της Πέμπτης μας δίνει κουράγιο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι», κατέληξε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ