Ιταλία

Ντε Λιχτ: «Θα μπορούσα να πάω στη Γιουβέντους»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να πάει στη Γιουβέντους από τη νέα σεζόν, ο αμυντικός του Άγιαξ, Ματίας Ντε Λιχτ, σε δηλώσεις του στο «Tuttosport».

Στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους αναφέρθηκε ο αμυντικός του Άγιαξ, Ματίας Ντε Λιχτ, σε δηλώσεις του στο «Tuttosport».

Αρχικά ο Ολλανδός μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την ιταλική ομάδα για τους «16» του Champions League, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου: «Η Γιουβέντους είναι μία σπουδαία ομάδα. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στα ημιτελικά του Champions League, επειδή είμαστε νέοι και έχουμε λιγότερο "βάρος" στους ώμους μας».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι και η ομάδα του έχει έναν αντίστοιχο σταρ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και η Γιουβέντους είναι περισσότερο δυνατή με εκείνον, είναι εκπληκτικό το ότι θα τον αντιμετωπίσουμε. Επιπλέον, έχουμε τον Ντούσαν Τάντιτς, είναι ο δικός μας Κριστιάνο Ρονάλντο».

Επίσης, είπε πως θα μπορούσε από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τους «μπιανκονέρι»: «Θα μπορούσα να πάω στη Γιουβέντους, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα. Θα δούμε, αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον Άγιαξ και όχι στο μέλλον μου. Ο αντζέντης μου, Μίνο Ραϊόλα, φροντίζει για αυτό».

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x