Ιταλία

Ντελ Πιέρο: «Ντιμπάλα, γίνε σαν κι εμένα»

Ο αγαπημένος «πιντουρίκιο» της Γιουβέντους αποθεώνει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και βλέπει στα... πόδια του τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Όταν ένας πραγματικός θρύλος, όπως είναι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πλέκει το εγκώμιο του Πάουλο Ντιμπάλα, τότε ο δεύτερος είναι μάλλον κάτι το πολύ ξεχωριστό.

Ο βετεράνος άσος της «μεγάλης κυρίας» δηλώνει ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι η φανέλα με το Νο10 φέρει πλέον το όνομα του Αργεντινού άσου, αν και όπως τονίζει δεν ήταν ποτέ δικό του: «Πριν από μένα το είχε ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο Ομάρ Σίβορι, ο Μισέλ Πλατινί. Και τώρα το έχει ένας σούπερσταρ που διαθέτει όλα τα προσόντα να μείνει στην Γιουβέντους για πάντα, αν το θέλει».

Ο Ντελ Πιέρο δεν βλέπει μόνο την ικανότητα του 23χρονου στο σκοράρισμα: «Έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό του από την αρχή της σεζόν, κάνει απίστευτα πράγματα. Και δεν μιλάω μόνο για τα γκολ. Μιλάω για το πόσο μπορεί να είναι ο καταλύτης σε ένα παιχνίδι. Έχει σπάνια ποιότητα. Ελπίζω να ζήσει και εκείνος όσα εγώ στο Τορίνο, διότι κανείς δεν μπορεί να μπει στις καρδιές των φιλάθλων όπως εκείνος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x