Αγγλία

Ντελέ Άλι: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Τότεναμ»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Τότεναμ, αλλά και για το ντέρμι των προημιτελικών κόντρα στην Άρσεναλ, μίλησε ο Άγγλος διεθνής στα Μέσα της χώρας του.

Στους λόγους που τον ώθησαν να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ μέχρι το 2024 αναφέρθηκε ο Ντελέ Άλι σε δηλώσεις του στο Sky Spots News.

Ο 22χρονος μέσος στάθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στη συμβολή του προπονητή των «σπερς», Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

«Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και το τι πρεσβεύει. Ήταν μια πολύ ωραία χειρονομία από τον πρόεδρο της ομάδας. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να παλεύω όσο είμαι μέλος της ομάδας», τόνισε.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Άγγλος διεθνής πρόσθεσε: «Οφείλω πολλά στον προπονητή μου, για ότι έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος για έναν παίκτη στην ηλικία μου πέραν από εδώ. Έχουμε απίστευτη υποστήριξη από όλη την ομάδα και μας βοηθάει να εξελισσόμαστε. Γι’ αυτό είμαι εδώ».

Τέλος ρωτήθηκε και για την κλήρωση που είχε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άρσεναλ : «Άλλο ένα λονδρέζικο ντέρμπι. Έτσι είναι τα πράγματα σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε έτοιμοι και κοιτάμε μπροστά».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x