Γαλλία

Mirror: «Στο στόχαστρο Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ για τον Γενάρη ο Ντεμπελέ»

Την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ με τη μορφή δανεισμού ενδέχεται να επιδιώξουν Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με τη Daily Mirror.

Αβέβαιο παρουσιάζεται το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν στο εξωτερικό, με τις Άρσεναλ, Τότεναμ, αλλά και τη Γουέστ Χαμ να εμφανίζονται έτοιμες να τον διεκδικήσουν.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει ξεκινήσει μέτρια τη σταδιοδρομία του στο Παρίσι μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις πρώτες του πέντε συμμετοχές, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φήμες περί αβεβαιότητας για το μέλλον του.

Μία από αυτές τις «φωνές» προήλθε από την Daily Mirror. Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, οι Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ παρακολουθούν στενά τον 26χρονο άσο, και υπάρχει περίπτωση να κινηθούν για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι φωνές αυτές ενισχύονται από το βάθος που έχει η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στην επίθεση, καθώς η παρουσία των Κολό Μουανί, Γκονσάλο Ράμος, Μάρκο Ασένσιο, Κανγκ-Ιν Λι και Μπράντλεϊ Μπαρκολά θα μπορούσε να κάνει τους Γάλλους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να απαλλαγούν από τον Ντεμπελέ, εφόσον δεν αυξήσει την παραγωγικότητά του σε γκολ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x