Euro 2016

Ντουρμάζ στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Άδικη η ήττα. Μπορούμε τη νίκη με Βέλγιο»

Απογοητευμένος και εκείνος και όλοι στη Σουηδία για την ήττα από την Ιταλία δήλωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

«Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα»... Ο Τζίμι Ντουρμάζ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο μετά τέλος του αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία στο Euro 2016 εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την ήττα της εθνικής ομάδας της Σουηδίας.

«Είμαστε απογοητευμένοι όλοι στα αποδυτήρια για το αποτέλεσμα αυτό. Ειδικά από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό. Πιστεύω ότι το δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Το 0-0. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερό του διάστημα και δεν είχαμε ούτε εμείς αλλά ούτε και εκείνοι πολλές φάσεις για γκολ. Ωστόσο η Ιταλία κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Έτσι είναι ο ιταλικός τρόπος νίκης», τόνισε ο άσος του Ολυμπιακού επισημαίνοντας ότι στο τελευταίο παιχνίδι με το Βέλγιο η Σουηδία μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει...

«Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τις δυνατότητες για να το κάνουμε», τόνισε και κατέληξε σχολιάζοντας το μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα στην διοργάνωση:

«Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά όμως αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να περιμένω για να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x