Αγγλία

Ο Άλεξ Φέργκιουσον αναπολεί τις παλιές καλές στιγμές με τον Βενγκέρ!

Κι όμως, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο υπερασπίστηκε τον αιώνιο αντίπαλό του, αλλά εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι του λείπει κιόλας!

Ποιος να το έλεγε ότι θα ερχόταν ο καιρός που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έσταζε μέλι για τον Αρσέν Βερνγκέρ! Ναι, όλοι θυμόμαστε τις αιώνιες "κοκορομαχίες" τους εντός και εκτός γηπέδων, με καρφιά, πηχτές και αλληλοκατηγορίες. Όμως ο καιρός πέρασε, ο Φέργκιουσον αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και τώρα όλες οι... γωνίες έχουν στρογγυλέψει.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον τέως... εχθρό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει στην Άρσεναλ: "Είναι γελοίο το γεγονός ότι βρίσκεται υπό τέτοια πίεση. Αναρωτιέμαι αν εκείνοι που του φωνάζουν, έχουν καταλάβει την δουλειά που έχει κάνει τόσα χρόνια", δήλωσε και συνέχισε "Νομίζω πως αν κάποιος δει την αποφασιστικότητα, το πείσμα και όλα όσα έχει καταφέρει, θα συνειδητοποιήσει ότι δύσκολα θα ξαναβρεί έναν τέτοιο μάνατζερ".

Ο Σκοτσέζος προπονητής μίλησε ακόμα και για την δική του απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους: "Πιστεύω ότι επέλεξα την κατάλληλη στιγμή, αν και όπως είναι φυσικό, υπάρχουν στιγμές που σου λείπει. Σου λείπει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, το χιούμορ κάποιων ποδοσφαιριστών, οι τελικοί των κυπέλλων. Εγώ υπήρξα τυχερός. Βρέθηκα στον σωστό σύλλογο, δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα ιδιαίτερο, ρομαντικό κλαμπ, το οποίο εύκολα ερωτεύεσαι".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x