Γενικά

Ο Φαν ντερ Μέιντε είναι «κομμάτια».. Κυριολεκτικά!

Σε αξιοζήλευτη φόρμα βρίσκεται ο Ολλανδός πρώην ακραίος επιθετικός, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί το «επίτευγμά» του με τους ακόλουθούς του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο τελευταίο του post στο Twitter, ο Έντιν Φαν ντερ Μέιντε, έδειξε σε όσους τον ακολουθούν πως βρίσκεται σε εξαιρετική, αξιοζήλευτη, φόρμα.

Ο πρώην ακραίος επιθετικός που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα σπουδαίων κλαμπ όπως ο Άγιαξ, η Ίντερ και η Έβερτον, παρά το γεγονός πως τον περασμένο Σεπτέμβριο έκλεισε τα 37 (γεννημένος στις 30 Σεπτεμβρίου του 1979), ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι περισσότερο από ορατά.

Μπορεί όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ως προπονητής της Ίντερ, τον επέλεξε ώστε να δώσει ταχύτητα και φαντασία στα άκρα να μην άφησε το στίγμα του, έχοντας βέβαια ως κορυφαία στιγμή το τέρμα που σημείωσε στο Χάιμπουρι του Λονδίνου εναντίον της Άρσεναλ σε εκείνο το 0-3 των «νερατζούρι» στην έδρα των «κανονιέρηδων» για το Champions League, σήμερα όμως αφοσιωμένος στο μποξ, δείχνει να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.

Σχεδόν αγνώριστος, με ξυρισμένα μαλλιά και μία φυσική πανοπλία φορεμένη επάνω του, κοινοποιεί αρκετά video με τις σκληρότατες προπονήσεις του.

Δείτε το τελευταίο του post που δείχνει πως είναι σήμερα ο Έντιν Φαν ντερ Μέιντε:

inner

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x