Αγγλία

Ο Φέργκιουσον κάλεσε τον Μουρίνιο και τίμησαν μαζί τον Βενγκέρ (video)

Όλη η ιστορία της Premier League μέσα σε τρία πρόσωπα! Ο Αρσέν Βενγκέρ τιμήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» διά χειρός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Σκωτσέζο να φωνάζει και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ιστορικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ», καθώς οι τρεις πιο εμβληματικοί προπονητές στην ιστορία της Premier League βρέθηκαν δίπλα – δίπλα προκειμένου να τιμήσουν κυρίως την ιστορία τόσων χρόνων στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, πριν από τη σέντρα του ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ που θα αναμετρηθεί για τελευταία φορά ως αντίπαλος των «κόκκινων διαβόλων» στον πάγκο των «κανονιέρηδων», τιμήθηκε διά χειρός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι δυο τους αποτέλεσαν το μεγαλύτερο αντίπαλο ζευγάρι της ιστορίας της Premier League, αφού για πολλά χρόνια, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυριαρχούσαν στα αγγλικά γήπεδα.

Ωστόσο, την κίνηση που ενδεχομένως θα μείνει στην ιστορία, έκανε ο Σκωτσέζος τεχνικός, καθώς με χαρακτηριστικό νεύμα του χεριού του φώναξε τον Ζοσέ Μουρίνιο για να δώσουν μαζί την τιμητική πλακέτα στον Αλσατό τεχνικό, ενώ την ίδια κίνηση έκανε και ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος προπονητής αποτελεί τον τρίτο πιο εμβληματικό τεχνικό στην ιστορία της Premier, ενώ όλα αυτά τα χρόνια είχε κόντρα με τον Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο με δηλώσεις στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρό μεταξύ τους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x