Stoiximan Super League

Ο Φορτούνης ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ του Ολυμπιακού!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την πολύτιμη -και όχι μόνο βαθμολογικά- νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και… βγάζει το καπέλο στον Φορτούνη, ο οποίος έκανε τεράστια εμφάνιση!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δε χωρά αμφιβολία πως στο “Καραϊσκάκη” λειτούργησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το ένστικτο “επιβίωσης” των Πειραιωτών. Η ομάδα του λιμανιού έπαιξε στο ντέρμπι με τον “δικέφαλο” κι ένα μεγάλο “πρέπει” υπήρχε στη ατμόσφαιρα πριν ακόμα γίνει η σέντρα στο ματς.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αυτό το “πρέπει” σήκωσε στις πλάτες του ο Κώστας Φορτούνης, με τον Έλληνα μέσο να κάνει τεράστια εμφάνιση. Δεν ήταν σίγουρα η κορυφαία βραδιά του mr7 των πρωταθλητών, αλλά ήταν μια εμφάνιση ΑΡΧΗΓΟΥ του Ολυμπιακού και τούτο το αναγνώρισαν οι φίλαθλοι των “ερυθρόλευκων”.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς κι έδειχνε στο πρώτο εικοσάλεπτο, ότι μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Σ' αυτό το διάστημα οι “ερυθρόλευκοι” δε βρήκαν βοήθειες από Ρομαό και Οφόε και ανέλαβε δράση ο Φορτούνης. Ο κάπτεν της ομάδας του Πειραιά κατάλαβε καλά πως ήταν η βραδιά για να βγει μπροστά και το έκανε.

Ήταν αυτός που πήρε τις πρωτοβουλίες για να κερδίσει μέτρα ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι πως όλοι είδαν τις βοήθειες που έδωσε και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Φορτούνης πίεσε ψηλά, φτάνοντας να κάνει ακόμα και τάκλιν στον Ρέι κι έδωσε το έναυσμα για την άνοδο των πρωταθλητών.

Δεν υπήρχε δουλειά που να μην την έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο παιχνίδι και θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στις στατικές φάσεις που εκτέλεσε ο επιτελικός μέσος των “ερυθρόλευκων”. Από δικό του κόρνερ άλλωστε μπήκε το γκολ των πρωταθλητών με σκόρερ τον Ένγκελς και είχαμε αναφέρει χαρακτηριστικά στο σάιτ του ΣΠΟΡ FM. “Έχει πάρει φόρα ο Φορτούνης” και η αναφορά είχε να κάνει με τις καλές εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ του “ερυθρόλευκου” χαφ, τόσο στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής ομάδας.

Πρέπει επίσης να επισημάνει κάποιος ότι Σισέ και Ένγκελς είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού, ότι κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που ο Ολυμπιακός δε δέχθηκε γκολ. Το πρώτο ήταν απέναντι στη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x