Stoiximan Super League

«Ο Ισμαέλ δεν απειλήθηκε ποτέ και για τίποτα από τον Απόλλωνα»

Ψευδείς οι καταγγελίες του Βαλεριέν Ισμαέλ περί απειλών από την πλευρά του Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Τσέλιο.

Ανυπόστατες είναι οι καταγγελίες του Βαλεριέν Ισμαέλ πως δέχτηκε απειλές από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ωθήθηκε στην αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας, όπως ανέφερε με προσωπική του δήλωση ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Τσέλιος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ο κ. Ίσμαελ δεν απειλήθηκε ποτέ και για τίποτα. Φτιάξαμε μια ομάδα με τους παίκτες που ο ίδιος ζήτησε και διώχνοντας σχεδόν όλους τους περυσινούς ποδοσφαιριστές.

Όταν είδε ότι κάποιοι από τους παίκτες που ήρθαν δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, συζητήσαμε την αντικατάστασή τους και ζήτησε να έρθουν άλλοι στη θέση τους. Την ίδια ώρα έλεγε στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα φύγουν και ότι θα τους δώσει ευκαιρίες.

Εγώ αποχώρησα από την ομάδα εξ αιτίας των κινήσεων που ο κ. Ίσμαελ ζήτησε να κάνουμε, οι οποίες κόστισαν πολλά χρήματα στην ομάδα.

Δεν κατανοώ γιατί δεν πήρε την ευθύνη των κινήσεών του και βγάζει από τη φαντασία του όσα λέει. Προφανώς, προσπαθεί να δικαιολογήσει ότι έγινε σε όσους δεν γνωρίζουν.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x