Ανυπόστατες είναι οι καταγγελίες του Βαλεριέν Ισμαέλ πως δέχτηκε απειλές από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ωθήθηκε στην αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας, όπως ανέφερε με προσωπική του δήλωση ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Τσέλιος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Ο κ. Ίσμαελ δεν απειλήθηκε ποτέ και για τίποτα. Φτιάξαμε μια ομάδα με τους παίκτες που ο ίδιος ζήτησε και διώχνοντας σχεδόν όλους τους περυσινούς ποδοσφαιριστές.

Όταν είδε ότι κάποιοι από τους παίκτες που ήρθαν δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, συζητήσαμε την αντικατάστασή τους και ζήτησε να έρθουν άλλοι στη θέση τους. Την ίδια ώρα έλεγε στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ότι δεν θα φύγουν και ότι θα τους δώσει ευκαιρίες.

Εγώ αποχώρησα από την ομάδα εξ αιτίας των κινήσεων που ο κ. Ίσμαελ ζήτησε να κάνουμε, οι οποίες κόστισαν πολλά χρήματα στην ομάδα.

Δεν κατανοώ γιατί δεν πήρε την ευθύνη των κινήσεών του και βγάζει από τη φαντασία του όσα λέει. Προφανώς, προσπαθεί να δικαιολογήσει ότι έγινε σε όσους δεν γνωρίζουν.»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ