Ελλάδα

Ο κίνδυνος να γίνει της… Βοσνίας!

Το γεγονός ότι θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες μέχρι να οριστεί η επιτροπή εξομάλυνσης σημαίνει πως πάμε στα ντέρμπι Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ με «σύστημα» ΕΠΟ. Το ενδεχόμενο να συμβεί ό,τι και στη Βοσνία.

Μπορεί το διάστημα των 2-3 εβδομάδων που απαιτείται -σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη- για να οριστούν τα μέλη της διοίκησης εξομάλυνσης να φαντάζει μικρό, μόνο τέτοιο δεν είναι όμως…

Ο χρόνος αυτός είναι… υπεραρκετός, για να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το «σύστημα» στην ΕΠΟ παραμένει ως έχει, με τον Μιχάλη Τζανόπουλο στη θέση του αναπληρωτή προέδρου και ενώ έχουμε μπροστά μας τα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ (23/10) και Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού (6/11).

Τι σημαίνει αυτό; Τα αυτονόητα: Με το «σύστημα» στην ελληνική ομοσπονδία… αμετακίνητο, δεν θέλει και πολύ για να γίνει της… Βοσνίας, καθώς ακολουθούν παιχνίδια-φωτιά!

Από τη στιγμή, δε, που το κρίσιμο θέμα, όταν και όποτε επιλεγούν τα άτομα της διοίκησης εξομάλυνσης, είναι η διάρκεια που θα έχει, τότε η εν λόγω βαλκανική χώρα έρχεται στο μυαλό μας και για άλλον έναν λόγο. Διότι ΚΑΙ στη Βοσνία είχε οριστεί προσωρινή διοίκηση, που δεν έμεινε, ωστόσο, μερικούς μήνες «στα πράγματα», αλλά 1,5 χρόνο, μέχρι να εξομαλύνει την κατάσταση στη βοσνιακή ομοσπονδία!

Είναι δεδομένο ότι αυτό το σενάριο είναι απευκταίο για την αντιπολίτευση, που θέλει εδώ και τώρα να αλλάξει η σελίδα στην ΕΠΟ, θεωρώντας πως είναι «καβάλα στο άλογο». Για αυτό και θα πιέσει καταστάσεις, προκειμένου οι εκλογές να γίνουν άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x