Αγγλία

«Ο Κριστιάνο στεκόταν γυμνός μπροστά στον καθρέφτη και αναφωνούσε πόσο όμορφος είναι»

Στην επιφάνεια ήρθαν προσωπικές στιγμές του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ, αλλά και ο τρόπος που τον πίκαραν οι συμπαίκτες του συγκρίνοντάς τον με τον Μέσι.

Στο φως βγήκαν «ιδιαίτερες» στιγμές του Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τα πειράγματα των τότε συμπαικτών του προς εκείνον, κάνοντάς τον σύγκριση με τον αιώνιο αντίπαλο, Λίονελ Μέσι.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο επιθετικός της Στόουκ, Πίτερ Κράουτς, που γράφει άρθρα για την «Daily Mail». Στο τελευταίο από αυτά εξήγησε πως ο φίλος του Ρίο Φέρντιναντ, του διηγούνταν μερικά γεγονότα από τα αποδυτήρια των «Κόκκινων Διαβόλων», που είχαν να κάνουν με τον Πορτογάλο σταρ.

«Ο Ρίο Φέρντιναντ μας έλεγε ιστορίες για το πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο στεκόταν μπροστά από τον καθρέφτη γυμνός, περνώντας το χέρι από τα μαλλιά του και λέγοντας ‘Ουαάου. Είμαι τόσο όμορφος!’.

Οι υπόλοιποι παίκτες της Γιουνάιτεντ προσπαθούσαν να τον εξοργίσουν. ‘Ναι αλλά ο Μέσι είναι καλύτερος παίκτης από σένα’. Τότε εκείνος σήκωνε τους ώμους και χαμογελούσε ξανά. ‘Α ναι. Αλλά ο Μέσι δεν έχει αυτή την εμφάνιση…'».


Όπως αναφέρει ο Κράουτς, ο Κριστιάνο δεν έδειχνε να ενοχλείται παρά τις προσπάθειες από μερικούς συμπαίκτες του να τον πικάρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x