Αγγλία

Ο Λακαζέτ «απειλεί» τον Ζιρού

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ολιβιέ Ζιρού στην Άρσεναλ, καθώς, από ο,τι φαίνεται, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Αλεξάντερ Λακαζέτ, θα πάρει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Την αμφιβολία του για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Ολιβιέ Ζιρού. Αυτό ίσως οφείλεται στον Αλεξάντερ Λακαζέτ, η μεταγραφή του οποίου στοίχισε 52 εκατομμύρια λίρες, ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δήλωσε: «Πραγματικά, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτήν τη στιγμή εξακολουθώ να αποτελώ μέρος του ρόστερ της Άρσεναλ, οπότε θα προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ. Την περασμένη σεζόν, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, αλλά κατάφερα να τις ξεπεράσω. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει στη συνέχεια, οπότε δεν μπορώ για την ώρα να πω περισσότερα. Εστιάζω στην προετοιμασία».

Την περασμένη σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός ξεκίνησε σε μόλις έντεκα παιχνίδια ως βασικός. Συνεπώς, αν και φέτος δεν χρησιμοποιηθεί αρκετά, ίσως δε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, ο Αρσέν Βενγκέρ φάνηκε να υπολογίζει σε αυτόν, λέγοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει η Γουέστ Χαμ, η Μαρσέιγ, η Μίλαν και η Έβερτον, συνεπώς, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες», δεν είναι απίθανο να τον δούμε σε κάποια από αυτές τις ομάδες.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x