Stoiximan Super League

Ο Μαρινάκης είναι εγγύηση για το μέλλον του Ολυμπιακού

Ο Μαρινάκης θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται ώστε ο Ολυμπιακός να παραμείνει ισχυρός και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός βιώνει μια δύσκολη περίοδο με την ομάδα του λιμανιού να δέχεται πόλεμο από πολλά μέτωπα. Είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ν’ αντιμετωπίσουν πολλά θέματα, έχουν να δώσουν πολλές μάχες και σ’ αυτή την διαδικασία είναι μόνοι τους. Σε αντίθεση με συμμαχίες άλλων, ο Ολυμπιακός πορεύεται μόνος του με έναν μοναδικό και ξεκάθαρο στόχο, να δίνει μάχες για την κορυφή. Με τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη με προφανή στόχο ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εφτά πρωταθλήματα στα εφτά χρόνια που ο Μαρινάκης είναι στην ηγεσία του συλλόγου. Και η αλήθεια είναι πως ο Μαρινάκης έκανε την εμφάνιση του στα δύσκολα, σε δύσκολες εποχές για τον Ολυμπιακό. Σε εποχές που το μέλλον δεν φάνταζε ευοίωνο. Κι έβαλε πάνω από 60 εκατ. ευρώ σ’ένα καλοκαίρι (το 2010) για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στα πρωταθλήματα. Σε εποχές που άλλες ομάδες καταστράφηκαν και δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μεγάλα οικονομικά ζητήματα. Και όλοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα που είχαν.

Η τεράστια δύναμη που λέγεται κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων. Ούτε φυσικά ξεχνά, όπως θέλουν να πλασάρουν κάποιοι, αυτά που έχει προσφέρει ο Μαρινάκης. Βλέπει τα όσα γίνονται και δεν βάζει κανέναν μπροστά στο συμφέρον της ομάδας του λιμανιού. Και ο Ολυμπιακός θα έχει και αύριο και μέλλον. Κι όσο για την αγωνία κάποιων αναφορικά με το αν οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε δρόμους επιτυχιών τα επόμενα χρόνια, ένα είναι το σίγουρο. Ο Μαρινάκης θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται ώστε ο Ολυμπιακός να παραμείνει ισχυρός και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν αυτά που πρέπει ώστε οι ερυθρόλευκοι να στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα. Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει ενωμένος, με τον κόσμο της ομάδας να είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ισχυρή διοίκηση και είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη δυναμική στη χώρα. Θα κοιτάξουν το μέλλον και θα κάνουν ότι χρειάζεται για να επιστρέψουν σε κατακτήσεις τίτλους. Γι' αυτό μπορούν να είναι σίγουροι οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x