Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός έκανε μια «χαψιά» την Μίλαν!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν είναι το θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη κι αυτό δεν έχει ίχνος υπερβολής. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Η τεράστια νίκη των πειραιωτών επί της Μίλαν με το εντυπωσιακό 3-1 ήταν στα πρώτα θέματα πολλών ευρωπαϊκών με την επισήμανση ότι ο Ολυμπιακός πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Και είναι για πολλούς λόγους μια τεράστια πρόκριση. Πρώτα απ' όλα γιατί απέναντι στους ερυθρόλευκους ήταν ένα τεράστιο ευρωπαϊκό κλαμπ, με την πολύ βαριά φανέλα. Και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει αυτή την τεράστια ομάδα μια «χαψιά». Γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν και κατάφεραν να παίξουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Υπήρχαν στιγμές που η επιθετική ανάπτυξη των πειραιωτών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, με τους παίκτες της Μίλαν να μην μπορούν ν' ακολουθήσουν. Και αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαν οι πειραιώτες στο παιχνίδι.

Μιλάμε για ευκαιρίες κλασικές που αν υπήρχε καθαρό μυαλό θα έδινε την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Μαρτίνς κι αξίζει φυσικά ένα μεγάλο μπράβο και στον προπονητή των ερυθρόλευκων. Έχει δουλέψει πολύ ο 48χρονος τεχνικός. Κι όταν μια ελληνική ομάδα ζει τέτοιες βραδιές τότε τα πολλά λόγια είναι περιττά.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε έναν άθλο απέναντι στους ροσονέρι και τα κατάφερε γιατί πολύ απλά έχει κάνει καλή ποδοσφαιρική δουλειά από το καλοκαίρι. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που κατάφερε να πετύχει ο Ολυμπιακός, ειδικά μετά την αποτυχία της ΑΕΚ να πάρει βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ και του ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα και δεν χωρά αμφιβολία πως το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου απέναντι στην καλύτερη Μίλαν της τελευταίας πενταετίας.

Και είναι επίσης πολύ σημαντικό αυτό που πέτυχε η ομάδα του Πειραιά, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει να δικαιώνεται η εμπιστοσύνη που έχει δείξει δείξει στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x