Έχοντας περάσει ήδη δύο μήνες από το ξεκίνημα της έρευνας της Εισαγγελίας των Βρυξελλών για τη μεταβίβαση των μετοχών της Μουσκρόν από τον Πίνι Ζάχαβι στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο δεύτερος συνεχίζει να μην εμφανίζεται…

Μάλιστα, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας, ο αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας, Πολ Άλερτς, εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της Μουσκρόν. Ενώ σημείωσε πως η επαφή του με τον Ταίλανδό broker γίνεται μόνο μέσω… μηνυμάτων, αλλά και ότι ο Πιεμπονγκσάντ του διεμήνυσε ότι θα παραμείνει στην ηγεσία μέχρι να βρεθεί νέος επενδυτής!

«Θέλω να τονίσω ότι έχω συχνή επικοινωνία με τον Πιεμπονγκσάντ, δεν έχουμε συναντηθεί αλλά ανταλλάσσουμε μηνύματα. Αναζητεί επενδυτές για την ομάδα, αλλά μου έχει εγγυηθεί ότι εφόσον δεν βρει κάποιον, τότε θα συνεχίσει εκείνος. Πριν αρχίσει η δικαστική έρευνα, ορισμένα επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Άλερτς.

Και πρόσθεσε: «Τώρα η οικονομική ανάκαμψη της Μουσκρόν έχει καθυστερήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας και θέλω να προσθέσω, ότι η διαδικασία της ανάκαμψης δεν έχει γίνει συγκεκριμένη. Έχουν παρέλθει δύο μήνες από την εισβολή στα γραφεία μας και εμείς δεν γνωρίζουμε το παραμικρό. Περιμένουμε και θα δούμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ