Stoiximan Super League

Ο σημαντικός συνδυασμός που επιδιώκει ο Ολυμπιακός

Παρατηρώντας κάποιος τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά, μπορεί να σχηματίσει ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Παρατηρώντας κάποιος τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά, μπορεί να σχηματίσει ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα. Ένα συμπέρασμα που φανερώνει και τον τρόπο σκέψης των ερυθρόλευκων για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι ξεκάθαρο πως οι πειραιώτες θέλουν να πετύχουν έναν ιδανικό συνδυασμό σε ότι έχει να κάνει με την συγκρότηση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την μία πλευρά να αποκτηθούν νέοι και ταλαντούχοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Μαντί Καμαρά και να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά από την ακαδημία και από την άλλη, να ενισχυθεί το ρόστερ και με έμπειρους παίκτες, που θα μπορούν να ηγηθούν της προσπάθειας του Ολυμπιακού για άμεση επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων.

Χαρακτηριστική κίνηση η πολύ μεγάλη μεταγραφή που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά για να εντάξει στο δυναμικό του τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος, βλέποντας στο πρόσωπο του διεθνούς ακραίου επιθετικού, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έδωσαν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον Ροντρίγκο Μολέντο για το κέντρο της άμυνας. Έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος έχει το πλεονέκτημα της «θητείας» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε είναι τυχαίο πως στον Ολυμπιακό έψαξαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του 32χρονου Ρολάντο της Μαρσέιγ και του Νέτο ή του Μαρκάνο.

Είναι επίσης σημαντικό να σταθεί κάποιος και στις δύο βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης. Από την μία ο Κλέμπερ και από την άλλη ο Φαμπρίτσιο. Αμφότεροι παίκτες με εμπειρίες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Και είναι ξεκάθαρο πως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να συνδυάσει τα νιάτα με την εμπειρία, στην προσπάθεια δημιουργίας της νέας ομάδας του λιμανιού.

Αυτό φαίνεται από τις επιλογές που κάνει ο Πορτογάλος προπονητής των ερυθρόλευκων και το ζητούμενο είναι να βρει ο Ολυμπιακός την ισορροπία που είναι απαραίτητη για την επιτυχία μιας ομάδας.

Θα είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να πετύχει στον συγκεκριμένο σχεδιασμό. Αν οι ερυθρόλευκοι πετύχουν τον συγκεκριμένο στόχο, θα έχουν κάνει κι ένα αποφασιστικό βήμα για να επιστρέψουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x