Europa League

Οδηγίες/συστάσεις ΑΠΟΕΛ στους φιλάθλους της για «Καραϊσκάκη»

Να στηρίξουν δυναμικά τον ΑΠΟΕΛ σεβόμενοι τους κανονισμούς καλεί η διοίκηση του συλλόγου τους περίπου 1.600 οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στο «Καραϊσκάκη» για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κατευθυντήριες στους φιλάθλους της ομάδας δίνει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωσή της, προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα στον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ο κυπριακός σύλλογος καλεί τους περίπου 1.600 φιλάθλους «... στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου».

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες:

- Οι φίλαθλοι μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 26 και 27.

- Οι είσοδοι που θα χρησιμοποιήσουν οι φίλαθλοι μας είναι οι είσοδοι 26 και 27.

- Οι πύλες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:15. Εισηγούμαστε όσοι θα προσέλθουν στο στάδιο με δικά τους μέσα, όπως το κάνουν όσο πιο νωρίς γίνεται.

- Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν να διακινηθούν έξω από τις θύρες 3-7.

- Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται έλεγχος εισιτηρίου και σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους μας. Ο έλεγχος θα διενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία και τους Security του γηπέδου.

- Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ.

- Υπάρχουν 4 turnstiles στην κάθε είσοδο για τους φιλάθλους μας. Όλα τα turnstiles θα δέχονται όλα τα εισιτήρια, είτε είναι της θύρας 26 είτε της θύρας 27.

- Σε περίπτωση που φίλαθλοι μας έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλες θύρες, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο εάν φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.

- Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους μας σε άλλη κερκίδα.

- Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.

- Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να παραμείνουν εντός του σταδίου για 30-40 λεπτά. Εάν κάποιος θέλει να αποχωρήσει από το στάδιο πριν το τέλος του αγώνα θα πρέπει να το πράξει μέχρι και το 70ο λεπτό.

- Πιο κάτω υπάρχει σχεδιάγραμμα που καταδεικνύει τους χώρους του γηπέδου και λίστα με τα απαγορευμένα αντικείμενα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x