Europa League

Οδηγίες της ΑΕΚ στους οπαδούς που έχουν ταξιδέψει στη Βιέννη

Ανακοίνωση με την οποία συστήνει στους οπαδούς της ΑΕΚ να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας, προς αποφυγής οποιουδήποτε παρατράγουδου εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ.

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν σήμερα στο «Ερνστ Χάπελ» για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, στην οποία η «Ένωση» επιθυμεί να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Προς αποφυγή οποιουδήποτε παρατράγουδου στην αυστριακή πόλη ή στο γήπεδο, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δίνει τις απαραίτητες οδηγίες στον κόσμο της.

Αναλυτικά το μήνυμα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που έχουν ταξιδεύσει στη Βιέννη για τον αποψινό αγώνα με την Αούστρια, ότι το σημείο συγκέντρωσης των Ελλήνων οπαδών με προορισμό το «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» θα είναι η πλατεία Schwedenplatz στο κέντρο της Βιέννης. Από εκεί στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) θα γίνει η μετάβαση στο γήπεδο με τη γραμμή U3 του μετρό και συνοδεία της αυστριακής αστυνομίας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα οδηγηθούν στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους συμμόρφωση με τις οδηγίες της αυστριακής αστυνομίας τόσο για την ασφαλή τους μετάβαση στο γήπεδο όσο και για την αποφυγή του οποιουδήποτε απευκταίου προβλήματος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Παρακαλείσθε και στη διάρκεια του αγώνα να επιδείξετε την ίδια υποδειγματική συμπεριφορά, όπως σε όλους τους εφετινούς ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας, σεβόμενοι απόλυτα τους αυστηρούς κανονισμούς της UEFA, προκειμένου όλοι μαζί στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση της ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ στο Facebook

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x