Stoiximan Super League

Οι ατάκες του Μελισσανίδη μετά το Μαξίμου

Ικανοποιημένος με αυτά που άκουσε από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τις ατάκες του μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου να είναι χαρακτηριστικές.

Ραντεβού με τους άμεσους συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αλέκο Φραμπουράρη και Νίκο Παππά, είχε την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για να συζητήσει την υπόθεση του Grexit.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο «Τίγρης» έφυγε ευχαριστημένος από το Μέγαρο Μαξίμου για αυτά που άκουσε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκείνο που φαίνεται να ικανοποίησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν η θέση της κυβέρνησης να μην κάνει υποχωρήσεις, με τις ατάκες του μετά τη συνάντηση να είναι χαρακτηριστικές.

«Τελείωσαν ο Παπανικολάου και ο Υφαντής από την ΕΠΟ. Τελείωσαν. Έρχεται η FIFA και αλλάζει το καταστατικό της Επιτροπής Δεοντολογίας. Θα φύγουν άμεσα όλοι οι ποινικά διωκόμενοι από την ΕΠΟ» σχολίασε ο Μελισσανίδης.

Ικανοποιημένοι ήταν και οι συνεργάτες του Μελισσανίδη που έλεγαν μετά το πέρας της συνάντησης:«Ό,τι μας είχε πει το υφυπουργείο ότι θα γίνει, αυτά συμφωνήθηκαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x