Stoiximan Super League

Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ στο... μικροσκόπιο

Ο ΠΑΟΚ έκανε έναν πρώτο... έλεγχο προόδου για τους δανεικούς που έχει παραχωρήσει για την τρέχουσα σεζόν. Από τον Κάτσε και τον Σάμπο, μέχρι τους πιτσιρικάδες κι όσους δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα.

Τον πρώτο έλεγχο της χρονιάς για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έκανε ο ΠΑΟΚ. Μέσω του σάιτ της ΠΑΕ, οι ασπρόμαυροι αναλύουν την μέχρι τώρα πορεία όσων έχουν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού για αυτή τη σεζόν.

Αναλυτικά το θέμα όπως δημοσιεύεται στο paokfc.gr

Εργκούς Κάτσε (Βικτόρια Πλζεν)

Αρχίζει να βρίσκει τον ρόλο του στην νέα του ομάδα ο Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος έχει μία συμμετοχή ως αλλαγή στο πρωτάθλημα στην νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση κόντρα στην Ρόμα για τους ομίλους του Europa League, στην Τσεχία, που έληξε ισόπαλη με 1-1.

Έρικ Σάμπο (Μπειτάρ Ιερουσαλήμ)

Το Σάββατο (17.09) ο Έρικ Σάμπο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, περνώντας ως αλλαγή στο ημίχρονο, στην νίκη με 3-0 επί της Χάποελ Ασκελόν. Ο Σλοβάκος άσος μετά από ένα μίνι καλοκαιρινό σίριαλ βρίσκεται στο Ισραήλ και θα προσπαθήσει να κάνει restart στην καριέρα του.

Κρίστι Κιόσε-Κρίστιαν Κούστα (Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε)

Εννέα αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί ήδη στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, με τους Κιόσε και Κούστα να έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της καριέρας τους και να βρίσκουν ρόλο στην ομάδα. Ο Κιόσε μετρά πέντε συμμετοχές με τις τρεις μάλιστα να είναι 90λεπτες, ενώ ο Κούστα έχει παίξει σε πέντε παιχνίδια, όλα σαν αλλαγή.

Ζάιρο (ΠΑΣ Γιάννινα)

Σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο Ζάιρο στις δύο πρώτες υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 3-0 του Ατρομήτου στους Ζωσιμάδες και ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 4-0.

Τέρι Αντόνις (Βέροια)

Δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές της Super League ο ομογενής άσος από την Αυστραλία.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Ομόνοια)

Δύο γεμάτα 90λεπτα μετρά ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της Ομόνοιας κόντρα σε Δόξα Κατοκοπιάς και Εθνικού Αχνάς. Η ομάδα του νεαρού δεξιού μπακ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στέλιος Πόζογλου-Βασίλης Παπαδόπουλος-Γιάννης Τσολακίδης (Καρμιώτισσα)

Δεν έχουν βρει ακόμα ρόλο στην νέα τους ομάδα οι τρεις παίκτες του Δικεφάλου, στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Πόζογλου και Παπαδόπουλος πέρασαν σαν αλλαγή σε ένα παιχνίδι, ενώ ο Τσολακίδης δεν έχει κάνει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο του. Οι νεαροί παίκτες δουλεύουν σκληρά και περιμένουν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει ο προπονητής.

Νίκος Μελίσσας (ΑΕ Σπάρτη)

Επίσημο ντεμπούτο και για τον Νίκο Μελίσσα με την φανέλα της Σπάρτης. Ο γκολκίπερ που ανήκει στον Δικέφαλο αγωνίστηκε στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας του για την Α φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην μεγάλη νίκη με 0-4 επί του Παναιγιάλειου στο Αγρίνιο, που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

*Η Football League δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε οι Κάκκο, Τσελεπίδης, Κτσιστόπουλος και Παναγιωτίδης του Πανσερραϊκού και οι Τοπαλίδης, Μπατάεφ, Ραγκέλοφ, Παντεκίδης και Πατράλης του Αιγινιακού δεν έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και συμμετέχουν μόνο σε φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x