Stoiximan Super League

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ - Επιστροφή για Τσίμιροτ στη Βοσνία!

Την κλήση των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς πλην των Ελλήνων, υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα θα έχουν και οι Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Βαρέλα.

Αρκετές απουσίες θα κληθεί να διαχειριστεί ο Βλάνταν Ίβιτς στη διακοπή των πρωταθλημάτων σε μία εβδομάδα λόγω των αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού πλην των Ελλήνων διεθνών και ξένοι ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους Τζιόλη, Γλύκο και Τζαβέλλα, θα απουσιάσουν οι Γκόικο Τσίμιροτ (εθνική Βοσνίας), Γκάρι Ροντρίγκες και Φερνάντο Βαρέλα (Πράσινο Ακρωτήρι).

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις εθνικές ομάδες, με τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν να ξεκινούν στις αρχές Σεπτέμβρη και να περιλαμβάνουν αρκετές επίσημες αλλά και φιλικές αναμετρήσεις. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι παίκτες του Δικεφάλου κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς των χωρών τους.

Τρεις του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελλάδας

Η χώρα μας ξεκινάει την μάχη της για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της του 2018, κάνοντας πρεμιέρα κόντρα στο Γιβραλτάρ στις 6 Σεπτεμβρίου. Πριν από αυτό ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση και να τους προετοιμάσει μέσα από ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Ολλανδία στο Phillips Stadium (01.09).

Από πλευράς ΠΑΟΚ το παρόν θα δώσουν τρεις ποδοσφαιριστές. Την εμπιστοσύνη του Γερμανού τεχνικού έχουν κερδίσει εξ αρχής οι Γιώργος Τζαβέλλας και Αλέξανδρος Τζιόλης και βρίσκονται στην αποστολή για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Την ασπρόμαυρη παροικία θα κάνει τριμελή ο Παναγιώτης Γλύκος . O τερματοφύλακας του Δικεφάλου επιστρέφει μετά από 10 μήνες σε αποστολή της Εθνικής, με τον Σκίμπε να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στα πλάνα του.

Γκόικο Τσίμιροτ, η επιστροφή 31.03.2015

Τότε ήταν η τελευταία φορά που Γκόικο Τσίμιροτ μπήκε σε αποστολή της Εθνικής Βοσνίας. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο την περσινή σεζόν έκανα τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς να τον καλέσει, αλλά ο Τσίμιροτ στάθηκε άτυχος καθώς ένας τραυματισμός στο γαστροκνήμιο τον κράτησε εκτός. Πλέον ο άσος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή καθώς βρίσκεται στην αποστολή για την εντός έδρας πρεμιέρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Εσθονία στην Ζένιτσα στις 6 Σεπτεμβρίου. Η Βοσνία βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας μαζί με Βέλγιο, Εσθονία, Κύπρο και Γιβραλταρ.

Ασπρόμαυρο δίδυμο για το Πράσινο Ακρωτήρι

Την περσινή σεζόν, ο νεοφερμένος τότε Γκάρι Ροντρίγκες, ανάγκασε τους φίλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την πορεία της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου του Πράσινου Ακρωτηρίου. Φέτος θα έχουν έναν ακόμα καλό λόγο να το κάνουν καθώς παρέα στον Ροντρίγκες θα κάνει ο Φερνάντο Βαρέλα . Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Λιβύη στην Πράια στις 3 Σεπτεμβρίου, την τελευταία αναμέτρηση για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2017 στην Γκαμπόν. Το Πράσινο Ακρωτήρι έχει αποκλειστεί από τα τελικά της διοργάνωσης καθώς είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από το Μαρόκο που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x